Hur kan jag ändra rum på en bokning?

Du kan byta rum antingen i själva bokningen eller direkt i kalender översikten.

Byt rum i Kalender översikten. Detta rekommenderas eftersom du får en bättre överblick över alla rum som är lediga och du kan sortera ut bokningar mest effektivt.

1) Gå till Kalendern.

2) Klicka en gång på den bokning du vill ändra rum på, och vänta.

3) Bokningen blir nu markerad, och alla lediga rum under samma period, kommer att vara markerade med grönt.

4) Håll i vänster musknapp för att ta tag i bokningen. Dra du bokningen till de rum du vill flytta den till, och släpp musknappen.

5) Klicka på Ok.

Byt rum i själva boknignen:

1) Öppna bookningen.

2) Klicka på symbolen med två pilar som bildar en cirkel.

3) En ny sida öppnas. Välj här vilket rum du vill byta till från listan.

(Obs! Om hotellet är fullbokat så måste du skapa ett "flytt rum" för att kunna byta rum. Dessvärre så påverkar detta statistiken. Detta kommer att uppdateras i kommande versioner av Sirvoy.)