Koppling till Myallocator

1. Skapa ett konto hos Myallocator här: https://www.myallocator.com/signup/ Du behöver ett regular Myallocator account för att kunna koppla till Sirvoy.
2. Uppgradera till Sirvoy Deluxe under "Inställningar -> Ert Konto -> Konto typ".
3. Gå till "Inställningar -> Kanaler -> Myallocator -> Redigera". Ange ert Myallocator Användarnamn och lösenord, följ sedan instruktionerna.

Var vänlig att kontakta vår support på support@sirvoy.com om du har några frågor eller behöver hjälp.

Här r en link med några kom igång videoklipp från Myallocator, hur man lägger till rum etc: Videotutorials Myallocator