TripAdvisors Instant Booking är nu tillgängligt i 11 länder

Tripadvisors "Instant booking" är just nu tillgängligt i följande 11 länder:

USA, U.K., Australien, Kanada, Indien, Irland, Malaysia, Nya Zeeland, Filippinerna, Singapore and Syd Afrika.

Många av våra kunder i Latin Amerika, Sverige, Norge och andra land har haft frågor angående varför Instant Booking inte går att aktivera. Detta är alltså eftersom dom inte aktiverat det på alla språk än.

Enligt Tripadvisor ska det bli tillgängligt i fler och fler länder med start i början av 2016. http://ir.tripadvisor.com/releasedetail.cfm?releaseid=953277

Observera att Instant Booking kan fortfarande användas av kunder i andra land, men det är bara det med en IP adress från något av ovanstående 11 land som kan använda sig av den funktionen.