Hur kan jag se mina tillval i kalender översikten?

Genom att ställa in "begränsat antal" när du skapar dina tillval, kommer dom att bli synliga i kalendern. När du gör det, får du en fin översikt tex, hur många som ska ha frukost varje dag.

Du kan också få en PDF fil som du kan skriva ut genom att klicka på siffran, i kalendern. I den filen ser du vilken gäst och vilket rumsnummer de har som beställt tillvalet. Detta fungerar bra att ha som frukost lista då.

Du ställer in "begränsat antal" under "Inställningar -> Tillval -> Registrera nytt tillval/Redigera existerande -> Tillgång -> Begränsat antal tillgängligt per dag". Välj antal, (om det är obegränsat kan du välja ett högt antal, tex 300). Välj vilka dagar det ska gälla, tex som för frukost, mellanliggande dagar och avresedag. Och spara.

Nu kommer det synas i kalender översikten.