Avrundning av rumspriser

Det finns en inställning under "Inställningar -> Ert Konto -> ", där du kan välja att använda 2 eller 5 decimaler i priset. Tidigare så har alla priser visats med fem decimaler men nu kan du välja själv vad du vill visa.

Tex, om en gäst bokar 3 nätter men som har olika priser (80 + 80 + 85), så kommer olika priser visas beroende på hur många decimaler du väljer att visa. Om du väljer snittpris med fem decimaler (81.66667), så kommer det avrundade priset bli 245,00. Men om du väljer att visa priset med två decimaler (81.67) så kommer det avrundade priset att bli 245,01.

Vi rekommenderar att ni använder er av två decimaler. Men om du föredrar ett mer "jämt" pris så kan du också använda fem decimaler.