Hur lägger jag till sängar i en sovsal?

Börja med att skapa en ny rumstyp under "Inställningar -> Rumstyper -> Registrera ny".

Döp den nya rumstypen till "12-sängars sovsal (Damer)" eller liknande.

Ändra benämning till "Bädd" och välja antal personer 1 Max 1.

Skriv in pris per säng.

Spara.

Lägg nu till rum av denna typ, till denna rumstyp. Dvs varje säng blir ett rum.

Värt att tänka på att en säng måste ha ett individuellt namn om den ska säljas på en rumstyp. Du kan tex inte skriva "Säng 1" på alla sovsalar då "Säng 1" då blir samma säng i både 12-bädds Damer och 12-bädds Herrar. Skriv då i stället rums namn + säng nummer som namn, tex "12-bädd Damer Bädd 01", "12-bädd Damer Bädd 02" osv...