Hur man lägger till Vilkår & Upplysningar

Du kan lägga till vilkår & upplysningar och annan värdefull information för gästen, antingen i bokningsformuläret eller med en länk i bokningsformuläret.

1) För att lägga till vilkår direkt i/över bokningsformuläret, gå till "Inställningar -> Språk & Texter -> Vilkår & Upplysningar"

2) För att lägga till en länk som hänvisar gästen från bokningsformuläret till vilkår, gå till "Inställningar -> Bokningsformulär -> Hantera bokningsformulär -> Lägg till nytt bokningsformulär" (eller "Inställningar -> Bokningsformulär -> Hantera bokningsformulär -> Bokningsformulär -> Redigera" om du vill ändra i ett befintligt formulär.) Under "Länk till boknings vilkår" kan du lägga in adressen, då måste gästen klicka på "acceptera" för att fullfölja bokningen.

Du kan också skicka villkår & upplysningar och annan viktig information till gästen efter att bokningen har gjorts genom att använda "Automatiska utskick" och "Skapa mallar". Du ser mer information om det here.