Kan jag importera existerande bokningar till Sirvoy?

Ja. Vi kan importera dina gamla/kommande bokningar till ditt Sirvoy konto.

Krav

För att vi ska kunna importera dina bokningar så behöver vi all information från dina bokningar i en CSV fil enligt följande modell:

Felten måste vara separerade med semi-colon (;)
Några felt kan lämnas tomma. Men de felt som måste fyllas i är dessa: Room No., Check-in, Check-out, Number of Guests, Price per Night, First Name
Room No. måste stämma överens med det rums nummer/namn som du har namngett i Sirvoy. (Rum, inte Rumstyp).
Check-in och Check-out måste vara i datumformat "ÅÅÅÅ-mm-dd" or "dd-mm-ÅÅÅÅ"
Price per Night måste ha en decimal punkt (inte ett komma tecken), eller inga decimaler alls.
Alla kolumner måste vara rätt ifyllda och enligt följande ordning:
Booking No.;Check-in;Check-out;Room No.;Number of Guests;Price per Night;First Name;Last Name;Company;Address;Post/Zip Code;City;Country;Phone;Email;Guest Message;Comment;Confirmed
Ett exempel på hur en fil ska se ut kan du se här nedan, ladda gärna ner den för att se hur det ska vara.

Kostnad

Om du har över 200 bokningar och kan fixa filen enligt modellen ovanför, så kan vi importera det helt utan kostnad! Var god kontakta vår support för mer information om din import och eventuella ändringar.

reservation (6).csv (1 kB)