Kan jag specificera vad den inkluderade momsen är av total priset?

Ja, genom att aktivera Fakturerings metoden under "Inställningar -> Betalningar & Fakturering -> Fakturering i Sirvoy -> Redigera -> Visa moms på bokningsspecifikationer".

Nu kommer momssatsen och belopp att visas vid totala priset i bokningen och fakturan.

Om du istället vill lägga till moms utöver vanligt pris kan du se på this sida.