Hur kan jag se alla mina tillval, så som frukost, för en speciell dag?

Tillval som är insällda som "begränsat antal" kan ses under Kalender översikten. Om du inte ser tillvalen i kalender översikten kan du ändra dem till "begränsat antal" under "Inställningar > Tillval > Redigera".

För att se specifika bokade tillval för ett datum kan du gå till kalender översikten, längst ner där visas tillvalen och antal bokade per dag. Klicka på en siffra på ett tillval, då kommer ett litet fönster att visas med alla bokningar för detta tillvalet den aktuella dagen. Klicka på en av bokningarna och ett nytt fönster kommer att öppnas men en länk till en PDF fil med namn och rumsnummer på varje bokning.
Detta går bra att använda när man vill ha tex frukost listor.