Hur kan jag lägga till ett säsongs pris eller ett veckopris?

Du kan lägga till en eller flera prisändringar för olika perioder under "Inställningar -> Pris ändringar -> Prisändringar baserat på Säsong och Veckodag".

Här kan du välja vilka "Rumstyper" och "Tillägg" som du vill ändra pris på under vald period.

Namnge prisändringen, välj mellan vilka datum den ska gälla, lägg till nya priser, och spara!