Hur fungerar kopplingen mellan Sirvoy och min säljkanal?

Direkt efter att ditt Sirvoy konto har anslutits till en eller flera säljkanaler så uppdateras systemet per automatik, till varje kanal, i real tid med en 2 vägs anslutning.

På detta sätt så fungerar Sirvoy som en "channel manager", som synkroniserar alla bokningar från kanalen/kanalerna i real tid och låter dig administrera dem och ha en bra överblick över alla bokningar i kalender översikten.

Sirvoy håller koll på alla dina bokningar, oavsett om du tar imot dom via receptionen, telefon, hemsidan eller någon säljkanal.

Tex, om en gäst bokar ett rum via Sirvoys bokningsformulär på er hemsida, eller via receptionen, då kommer Sivoy att direkt uppdatera tillgängligheten på alla säljkanaler som du är ansluten till.

Eller, om en gäst bokar ett av era rum i Booking.com, då blir denna information sänt till Sirvoy, som då ändrar tillgängligheten direkt mot er hemsida, reception och eventuella andra säljkanaler som du är ansluten till.

Allt ovanstående kräver att en korrekt mappning är gjord mot den aktuella säljskanalen i Sirvoy Channel manager.