Hur lägger jag till barnpriser?

Just nu så skiljer inte Sirvoy på vuxna eller barn när en bokning görs. Men du kan fortfarande ge dom ett annat pris genom att följa något av nedanstående alternativ:

1. Du kan registrera ett tillval (Inställningar > Tillval), som du namnger Antal Barn, och låt tillvalet justera priset efter antal. Om priset är olika beroende på vilken rumstyp som bokas, kan du välja att bara visa "Tillvalet" vid vissa rumstyper. Detta görs under "Inställningar > Tillval > Registrera nytt tillval > Filter > Visa tillvalet endast om vissa rumstyper valts".
  2. Du kan skapa rabatt koder som redigerar priset under "Inställningar > Prisändringar > Rabatt- och Avtals koder > Skapa ny kod".
  3. Du kan nämna i rums beskrivningen att priset på extra sängar avser priset för barn.
  4. Du kan nämna i bokningsformuläret (Inställningar > Språk & Texter > Vilkår & Upplysningar) att välja alla som skall bo i rummet under antal, även barn. Sedan skapar du ett tillval (Inställningar > Tillval) som heter "Antal barn" med ett negativt belopp som dras av efter valt antal. Då kan du också skapa fler tillval om du vill ha olika pris för olika åldrar, tex ett tillval för Barn 0-6år. Ett annat för Barn 6-12år osv.