Användning av WordPress plugin

Om du har byggt din hemsida i WordPress så är det lätt att lägga in Sirvoy's bokningsformulär och börja ta imot bokningar online.

Installera Sirvoy's bokningsformulär och plug in för WordPress:

1. Ladda ner plugin'et här: sirvoy-wp-plugin.zip
  2. Installera plugin'et i din WordPress sida genom att ladda upp zip-filen.
  3. Dubbelchecka så att ditt Sirvoy konto är aktivt.
  4. I ditt Sirvoy konto, gå till "Inställnignar -> Bokningsformulär -> Bokningsformulär på er hemsida -> Visa kod för installation" och kopiera koden under det fjärde alternativet. Bokningsformulärets ID för användande i Wordpress-plugin.
  5. Gå tillbaka till er WordPress sida och klistra in ID numret för formuläret under "Settings -> Sirvoy Booking Engine".
  6. Lägg in denna korta kod [sirvoy] i de sidor som du vill att formuläret ska synas på. För att visa formuläret på ett annat språk per default, välj då att visa språk med följande kod: [sirvoy language="fr"].
  7. Gå till "Appearance -> Widgets" i WordPress och lägg till Sirvoy Hotel Booking Widget till din sidovy.
  8. Klart!