Skapa flera bokningsformulär

Du kan ha fler än ett bokningsformulär och välja vilka rumstyper eller kategorier som du vill skall säljas från vilket formulär. Denna funktion är tillgänglig i Sirvoy Premium.

En ägare av två hotell kan med denna funktion ha ett bokningsformulär som enbart visar rum från ett av hotellen, och ett annat bokningsformulär som visar rum från det andra hotellet. Dessa två bokningsformulär kan då installeras på varsin hemsida.

Du kan lägga till fler bokningsformulär under "Inställningar -> Bokningsformulär -> Hantera bokningsformulär -> Lägg till nytt bokningsformulär".

Du kan också justera utseendet/designen på varje formulär genom att redigera CSS under "Inställningar -> Bokningsformulär -> Hantera bokningsformulär -> Bokningsformulär ->Redigera CSS".