Kan jag ta imot kreditkorts detaljer för att senare belasta kortet?

Ja. Genom att använda antingen Stripe.com (rekommenderad), Payment ExpressAuthorize.net eller Six Payments, kan du spara gästens kort detaljer för att senare kunna belasta kortet.

Du kan välja att belasta kortet vid ett senare tillfälle direkt inne i bokningen i Sirvoy.

Kredit kortet hanteras helt och hållet av betalnings lösningen. Detta kallas ofta för en tokenization, eftersom en token som representerar kortet skapas.

Det betyder med andra ord att inga kortuppgifter kommer någonsin att gå via hemsidan, servern eller datorn. Inte heller går någon kortinformation in i Sirvoys system. Så kortinformationen kommer alltid att sparas med en säker PCI-kompatibel hantering.