Kan jag sända automatiska utskick till gästen?

Ja, du kan ställa in detta under "Inställningar > Språk & Texter". Här kan du skapa egna meddelanden och organisera vilka som ska bli utskickade per automatik.

Börja med att skapa mallar. Det gör du under " Inställningar > Språk & Texter > Mallar för e-post eller Mallar för SMS > Skapa ny mall." På högra sidan så ser du olika koder. Du kan använda dessa koder i dina mallar för att ge gästen information om bokningen, så att utskicket blir mer personligt för just den gästen.

Efter att du skapat mallar så kan du ställa in när dom ska skickas ut under "Inställningar > Språk & Texter > Automatiska utskick > Redigera". Välj vilka mallar som du vill ska blir skickade per automatik. Du kan välja att skicka ut dom X antal dagar före eller efter incheckning/utcheckning, eller efter att bokningen har gjorts. Ny bokningsförfrågan, bekräftelse eller avboknings e-post och SMS can också vara automatiska.