Vilka säljkanaler är tillgängliga?

Sirvoy har en tillförlitlig två-vägs koppling till de största säljkanalerna. De kanaler som är tillgängliga med en direkt anslutning är:

• Booking.com
  • Expedia QuickConnect – Includes Expedia.com, Hotels.com, Egencia.com, Hotwire.com, ClassicVacations.com, eLong.com, Venere.com
  • Agoda
  • Hostelworld.com – Inklusive Hostels.com, Hostelworld.com, Bedandbreakfastworld.com
  • TripAdvisor´s TripConnect
  • Google Hotel Price Ads
  • Myallocator.com (see available channels)

Kanaler som kommer att komma till Sirvoy’s channel manager

Några kanaler är under utveckling och kommer att läggas till som direkt koppling.

Observera att om du har flera konton hos en säljkanal så kan du fortfarande bara koppla en av samma kanal till ett Sirvoy konto. Om du har tex två hotell som du kör över ett Sirvoy konto, och varje hotell har ett eget konto hos Booking.com, så kan bara ett av dessa kopplas till ditt Sirvoy konto.

Om du då vill ansluta alla dina konton som du har hos samma kanal så måste du skapa ett nytt konto i Sirvoy för varje konto du har i samma kanal.

Tex, om du har 2 konton i Booking.com måste du ha 2 konton i Sirvoy. Dessa konton kan dock länkas samman så att du kan enkelt byta hotell när du är inloggad i Sirvoy från en drop-down lista.