Hur man installerar formuläret på hemsidan

• Du kan låta dina gäster boka online direkt på din hemsida genom att installera Sirvoy's boknings formulär. Det krävs bara basic datakunskap för webdesign, för att kunna installera formuläret och vi ger er tillhandahåller er med koden för installation. Du behöver bara kopiera in den i HTML kodningen för er hemsida.

Gå till "Inställnignar > Bokningsformulär > Bokningsformulär på er hemsida > Visa kod för installation" och kopiera koden du vill ha.

Det finns fyra alternativ att välja från:

• Du kan skapa en länk till bokningsformuläret genom att använda detta url: https://secured.sirvoy.com/engine/html/Ditt bokningsformulär ID.html
    • En kort skript som kommer att omfatta bokningsformuläret på den sida där du klistrar in koden. Bredden på formuläret kommer automatiskt att anpassa sig till innehållet på sidan.
    • En liten boknings widget där gästen kan skriva in datum och söka. Söksidan öppnas i ett nytt fönster/tab.
    • ID numret till bokningsformuläret till ditt WordPress plugin. Installera plugin'en i din WordPress sida och skriv in ID numret för bokningsformuläret.

Sirvoy's bokningsformulär stöder ävern Joomla och Wix.