Flera bokningsformulär som visar olika rumstyper, kategorier, packet priser

Du kanske är intresserad av att skapa flera bokningsformulär om du har rumstyper på olika platser och inte vill ha alla rumstyper på samma boknings sida, eller kanske du vill erbjuda speciella packet lösningar på en hemsida.

Se instruktionerna här nedan för att se hur man ställer in det:

1. Se först till att du använder Sirvoy Premium eller Deluxe då denna funktion bara fungerar i dessa konton. Du ser vilken kontotyp du använder och kan uppgradera under "Inställningar -> Ert Konto -> Konto Typ -> Redigera".
  2. Gå till "Inställningar -> Bokningsformulär > Hantera bokningsformulär -> Lägg till nytt bokningsformulär".
  3. Här kan du ställa in vilka runstyper och/eller tillval som du vill visa i det nya formuläret. Markera dem du vill visa och klicka på "Spara".

Ett annat alternativ är att ställa in bokningsformuläret att den ska dela upp rumstyper och tillval genom att använda kategori funktionen.