Kan jag låta gästen boka tillval?

Ja, du kan skapa tillval så som frukost, konferensrum, middag, uthyrningar som kan visas i bokningsformuläret när gästen gör en bokning.

Du kan också lägga till priser på ett tillval i en bokning när som hellst.

Du kan skapa nya tillval under "Inställningar > Tillval >Registrera nytt tillval". Där kan du lägga till en beskrivning av tillvalet och vilken prismodell som ska användas. Du kan även välja att ha det som ett obligatoriskt tillval om du ska sälja det i ett paket.

Du kan lägga till tillval direkt i en bokning som redan skapats i efterhand genom att klicka på "Registrera tillval" i bokningen.