Hur man installerar sök bokning funktionen på hemsidan

Vill du att gästen ska kunna gå in själv och betala återstående belopp, innan de checkar in, eller avboka sin bokning? Då kan du installera Sirvoy's Sökfunktion för bokningar på eran hemsida.

Du kan aktivera denna funktion genom att gå till Inställnignar->Visa/Ändra bokning->Sökfunktion på er hemsida. Kopiera koden och lägg in på er hemsida så kan gästen själv söka där på sin bokning.

Genom att använda Sök din bokning tillsammans med automatiska utskick kan du skicka mail till gästen och be dom betala återstående belopp, ett antal dagar innan de checkar in.

Du kan ge dem en link för betalning direkt i e-posten:

https://secured.sirvoy.com/booking.php?id=Your booking form id&b_id=%bookingnumber%&lastname=%lastname%&language=en

(Ändra den röda texten till koden för ditt bokningsformulär) Du kan ändra den sista delen i koden ovan (language=en) för att ändra språk.

OBS! Denna funktion med att betala återstående belopp är bara kompatibel med online betalnings lösningarna: Paypal, Payer, Payson and Worldpay!