Hur betalar jag för mitt Sirvoy konto?

När din test period har gått ut, kommer det att komma upp betalningsalternativ när du loggar in. Följ hänvisningarna där om du vill fortsätta att använda Sirvoy. Du kan också fylla på ditt konto under "Inställningar -> Ert konto -> Kontosaldo & Påladdning -> Ladda konto".

När du har gjort din första betalning, kommer ert konto att bli belastat den första varje kalender månad. Under "Inställningar Ert konto -> Kontosaldo & Påladdning -> Visa kontoutdrag" kan du se alla kostnader och också ladda ner kvitton för betalningarna.