Det ser ut som vi frågar efter kortuppgifter över en non-ssl koppling.

När du installerar bokningsformuläret på en hemsida som används över en http (non-ssl), så kan der verka som om bokningsformuläret är "ej-säkert" (non-secure). Men bokningsformuläret är faktiskt alltid säkrat och alltid tillgängligt över SSL (https://). Sirvoy är PCI kompatibelt och så är också alla av våra betalningslösningar.

Men oavsett, för att försäkra era besökare av hemsidan och ge dem en säkrare upplevelse, måste du hämta ett SSL certifikat (https://) för din egen hemsida.

Ett annat alternativ är att skicka gästen vidare från er hemsida till en Sirvoy stand alone sida som visar bokningsformuläret. På det sättet så kommer gästen att se adressen "https://" i sin webbläsare.