Kan jag använda Sirvoy som kassasystem, Electronic Point of Sale (Epos)?

Sirvoy planerar att utveckla ett eget kassasystem (POS). Det är planlagt att introduceras i uppdateringen under tredje kvartaler av 2016.

Du kan redan idag använda Sirvoy som en form av ett kassasystem, för mindre saker, genom att lägga till tillval i bokningar. Dessa transaktioner kan läggas till om du går in i en bokning, och där klickar på "Registrera Tillval", eller genom att skapa nya tillval under "Inställningar -> Tillval". Du ser mer information om detta på this support page.

Om du måste ha ett kassasystem Epos/POS för att ha möjlighet att sälja, som i en affär eller restaurang, och sälja till personer som inte är gäster, måste du ha ett kassasystem, ett Epos, som är gjort för den typen av affärer, som du kan använda tills vårt kassasystem är färdigt.