Hantera dagliga aktiviteter

Sirvoy låter dig hantera dagliga aktiviteter så som städning. Du kan aktivera denna funktion under "Inställningar > Aktiviteter & Städning > Slutstädning (städat & klart för nästa gäst): > Redigera pennan > Välj Ja."

Den här aktiviteten kan du nu se i rumlistan. När någon har checkat ut så kan du uppdatera denna lista allt eftersom dom blir städade genom att klicka på den röda ikonen. Programmet kommer att varna om du försöker checka in någon i ett ostädat rum.

Genom att använda funktionen med flera användare på samma konto, så kan du skapa ett eget användarkonto för er städpersonal och begränsa behörigheten i kontot till enbart rumlistan. Då kan städpersonalen uppdatera listan själv när dom är klara med ett rum.