Stödjer bokningsformuläret andra språk än Svenska?

Ja, gästen kan se formuläret i över 20 olika språk.

Du kan välja vilka språk som du vill att ditt boknings system ska stödja under "Settings > Språk & texter > Språk Stöd"

Efter att du ställt in vilka språk som ska synas, måste du lägga till översättningar till dessa språk under "Inställningar -> Rumstyper -> Redigera".

Admin sidorna (när du är inloggad i Sirvoy) finns också i flera olika språk, några av dem är Engelska, Svenska, Franska, Spanska, Tyska. Du kan välja vilket ditt standard språk ska vara under "Användarprofil -> Språk".

Sirvoys bokningsformulär kommer att automatiskt visa de språk i bokningsformuläret som passar gästen efter vilken region gästen befinner sig i.

Om det är ett språk du saknar, och är villig att översätta, tveka inte att höra av dig till oss på support@sirvoy.com.