Kan jag lägga till skatter som sedan plussas på de pris som visas?

Du kan lägga till procentuella skatter som kommer att automatiskt plussas på utöver det pris som visas i bokningen under "Inställningar -> Betalningar & Fakturering -> Procentuella tillägg".

Om du vill lägga till moms, eller andra skatter som du vill inkludera i en boknings avgift, som inte blir plussat på totalpriset, kan du lägga till dessa skattesatser under "Inställningar -> Betalningar & Fakturering -> Moms."