Hur kan jag acceptera kortbetalningar online vid bokningstillfället?

För att aktivera en betalningslösning i Sirvoy så måste du:

1) Ha ett existerande konto hos någon av våra samarbetspartners, se listan nedan.

2) Aktivera betalningslösnings funktionen i Sirvoy under "Inställningar > Betalning & Fakturering > Kortbetalningar"

Idag så är många vana att betala direkt med sitt kort över Internet. Sirvoys reservationssystem har flera olika online betalningslösningar tillgängliga. Genom att aktivera en av våra betalningslösningar kan gästen betala direkt när dom bokar online, eller så kan du begära att store card details för att du senare ska kunna debitera kortet.

Beroende på vilken betalningslösning som du väljer att använda, kan gästen antingen betala direkt för att fullfölja bokningen, eller bli frågad om att ange kortuppgifter för att kunna genomföra bokning, då kan du charge the card at a later time.

Du kan också välja, beroende på vilken betallösning du använder, att ta betalt för en natt eller fast belopp/procent av bokningen, och låte gästen betala återstående belopp på er hemsida. pay the remaining amount later from a review form

Sirvoy är kopplade med följande betalningslösningar:

Om du använder Sirvoy Basic, så tillkommer en extra avgift per månad för kortbetalningar. Detta är inkluderat i Sirvoy Premium och Deluxe. Onlinebetalnings systemet tar vanligtvis också ut en avgift per betalning, detta är inte inkluderat från Sirvoy's sida. Se olika priser på respektives hemsida för mer information.

Några betallösningar, tex WorldPay and Payment Express, begär att en koppling till din bank görs online.