Koppling till Google Hotel Ads

Google Hotel Price Ads är nu integrerat med Sirvoy. Denna integrering tillåter er att uppmuntra gäster att boka genom er hemsida i stället för genom säljkanaler när dom letar boende genom Google Hotel Finder. För att aktivera denna koppling så behöver ni använda Sirvoy Premium.

1. Gå till Inställningar -> Säljkanaler -> Koppling till Google Hotel Price Ads -> Redigera. Ni kan där aktivera kopplingen och välja hur mycket ni vill att kostnaden per klick ska vara mm. Prisnivån kan ändras med tiden tills ni funnit en nivå ni är nöjda med.

2. Se till att ni är tillgängliga på Google Hotel Finder. Ni kan läsa mer om Google Hotel Finder genom att följa denna länk: https://support.google.com/hotelfinder/?hl=sv

• Annonskostnader dras av Google månadsvis från ert Sirvoy-konto. Valutaomräkning sker när ert konto debiteras.
  • Med Google Hotel Price Ads kan gästen ledas direkt till er egen hemsida från Google+, Google Maps och google.com/hotels, i stället för att gästen bokar via andra bokningskanaler med hög provision. Google debiterar per klick.
  • Ett viktigt steg i marknadsföringen på Google är att hotellet har en sida på Google+ och Google Places och att ni där laddar upp bilder och beskrivningar mm.
  • Börja med ett lågt bud och prova att höja budet om era annonser inte visas. Ett högt bud är främst nödvändigt om samma rumspris erbjuds via flera olika kanaler.