Passar Sirvoy för Djur hotel?

Ja, du kan ändra inställningarna i ditt Sirvoy konto så att det står antal: hundar, katter, djur eller antal står som alternativ istället för antal personer i bokningsformuläret.

Resten av Sirvoy's program är så pass flexiblet så att det enkelt kan användas av djurhotel.
Du kan ändra dessa inställningar under "Inställningar > Bokningsformulär > Inställningar för bokningsformuläret > Redigera > Använd denna . . . . ".