Online payment solution "Billogram" for invoicing of guests

Sirvoy har en koppling (API) till Billograms faktureringstjänst (fd. Atlas Invoice). Billogram är en webbaserad tjänst som inte har några fasta kostnader och ingen uppsägningstid. Man kan testa tjänsten genom att skapa ett konto på deras hemsida. Billogram tar betalt per faktura som skickas, 10 kr/faktura (exkl. moms). Priset kan varierar beroende på hur många fakturor som skickas.

Om man använder Billogram kan man:

• E-posta en faktura direkt till kund. Från en bokning i Sirvoy kan en faktura skickas direkt med mail. Välj: Skicka till billogram.com -> Skicka direkt med e-post.
  • Skicka faktura med post. Billogram postar fakturan till dig. Välj: Skicka till billogram.com -> Skicka direkt som pappersfaktura (med post).
  • Påminnelsefakturor kan enkelt skapas i Billogram och obetalda fakturor kan även skickas till inkasso.
  • I Billogram kontot ser man om gästen mottagit fakturan, betalat den och man kan även skriva ett meddelande direkt till gästen i kontot som denne kan svara på.

Mer info: Billograms hemsida: http://billogram.com och under ”Inställningar” -> ”Övrigt” -> ” Fakturering via billogram.com”